Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kovács Magyar András színeváltozása - avagy mire képes az új dizájn

2012.09.12

Már évek óta nem követtem Kovács - Magyar András működését. Tegnap azonban mégis belebotlottam egy új videójába a You tube-on. Hát meglepett, ezért ismét belenéztem az új honlapjaiba és kiadványaiba. Egy igazi kaméleont találtam.
Eltűnt a régi táltos, aki magyaros mintájú fehér ruhában tart előadásokat és szertartásokat. Helyette egy selyemsálas trendi francia jelent meg, lila bársoly és Anjou liliomok között.
Eltűnt az Ősmagyar Táltos Egyház, az Energia Gyógyító Központ Kft, helyette van Matrix Drops Kft.
Eltűnt a táltos, az ősmagyar, a Napisten, a Földanya, a lelkiismeret aranytükre, az ősi rovásírás, a piros-fehér-zöld,
helyette
püspöklila, arany Anjou-liliom, matrix drops quintessence, reneszánsz gyógyítás, CSIO készülék, NLP-panel, fraktális mutatók, horizontális variométer, metrikus tenzor és epigenetika. Az ősmagyar virtus és dizájn teljesen eltűnt. Talán mert ma már sokan nem szimpatizálnak a magyarkodó külsővel és szövegekkel.
A táltos átváltozott a szellemvilág közvetítőjévé.
A legnagyobb változáson a táltos cseppek mentek át. Talán emlékeznek még arra a riportra, ami a Kék Fényben ment le velük kapcsolatban.
Nézzük a változást: Régen és ma

kovacs3.jpg

kovavs4.jpg

 


 

 

 

 

 

 

 

 

kovacs_andras3.jpg

kovacs.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kovacs5.jpg

 

szellemi-iskola-logo_20120330133744_67.gif  kovacs2.jpg

  regicsepp.jpg

ujcsepp.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

regi-csepp2.jpg

ujcsepp2.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Árpádföldje

(mária magdala, 2013.03.27 20:43)

igen táltosunkkal most nagyon elszaladt a ló .égi inteligenciával rendelkező gyógyító nem dicsekszik földi összelopott kincsivel .palotájával, angolkert pávával plusz magánhekikopter. a csodacseppekből már egyszer meggazdagodtak. a meghurcolás ellenére tovább folytatják, kihasználva emberek hiszékenységét. elismerem ildikó ügyes üzletasszony, mert aki az apektől elvesz, az tényleg zseni. sajnos a mátrix vállalkozás is erről szól, amikor a szív helyett a bank dobog, és a kabátjuk helyett a gerincuket akasszék a királyi fogasra.magamutógató emberpárról van szó ,sajnos ők gyengíti az igazi táltosi képességeket. nagyon rossz példát statuálnak.....

mária magdala

(szírius, 2013.03.28 12:53)

Teljesen egyetértek az előcikk írójával, mert tényleg elszaladt a ló a fehér és a fekete is. De vajon meddig ?------ A primitív buta lélek a médián keresztül hívja fel a figyelmet magára, hisz evvel a rongyrázó új reformmal a gazdag elitet meglehet célozni. De mi a helyzet a szegényekkel ?-- nekik nem jár gyógyulás? _ Nagyon rossz az időzítése táltos párunknak, mert amikor épp Magyarorszá tönkretétele folyik , ők akkor lépnek szinre egy ilyen földi paradicsom bemutatásával. Ezek után lehet, hogy az igazi nagy tudásu ,becsületes gyógyítók ,soha sem fognak labdába rugni.Sok embernek van égi kapcsolata , sokan ingyen segítenek , gyógyítanak, mindezt alázattal teszik.. Andrásnak sajnos még a farkában a józan esze és képes másodszor is elkövetni ugyanazt a hibát, amin egyszer már majdnem elvéreztek. A víz való igaz, hogy információt hordoz, szerintem Anrásnak és Ildikónak is megkellene inni, talán egy hordónyit, a becsület rezgésével programozott löttyből. Mer nem történt más, mint a rács lilára lett festve. Úgytünik, hogy még odabent is lehet tanulni. Sajnos a láthatatlan világokat még nem méri műszer. Ezt ők is jól tudják. Rongyrázás ötös, alapvető emberi értékek, becsület, alázat egyes lenne, ha isten előtti megmérettetésen.

Budapest

(Mojzer Éva, 2012.10.09 21:17)

Re: Budapest

(Mojzer Éva, 2012.10.09 21:20)

Re: Budapest

(Ernő, 2012.10.10 20:19)

Minden hozzászólás nyilvános.

Budapest

(Mojzer Éva, 2012.10.09 21:16)

Szeretnék hozzáférést a hozzászólások elolvasásához.

Érd

(Zengő Zéta, 2012.09.25 20:33)

Egyetértek!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8