Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kovács Magyar András szerint a mai keresztényeket nem csak a a Jóisten teremtette?

2012.09.19

Rakjuk ezt logikai rendbe:

"Teremtésünk hajnalán élt az Öregisten, aki megteremtette a fiát, akit később kettéválasztott egy jó és egy sötét oldalra."
"A Jóistenre és a Sátánra, a sötét oldal fejedelmére. Ők teremtettek, és folyamatosan teremtenek szellemeket."

"A Jóisten folytatta a teremtést, amibe a sötét oldal mindig beleoltotta a maga gyarló lelkiségét."

"A jó és a sötét oldal által teremtett szellemek elkülönítésének reményében, a Jóisten megküzdött testvérével a Sátánnal."

"Huszonnyolcezer évvel ezelőtt Istenatyánk megteremtette Istenanyánkat. A tizenkét dimenziót az ő született gyermekei népesítették be."

(Megjegyzés: egy másik könyvéből kiderül, hogy Istenanyánk 12 szent gyermeket szült itt a földön, ők lettek a magyarok ősei. A magyarok tehát Istenatyánk és Istenanyánk szerelméből születtek, míg a többi nép csak teremtett népek. )

"Voltak idők - az első nő megteremtése előtt - amikor a szellemek kizárólag férfi testet öltöttek. Szaporodásuk első kísérleteiben állatokkal közösültek, amiből félig ember, félig állatok születtek. Így jelentek meg a földön a kentaurok és a sellők. ... Ebben a korban a férfiak a nemi vágyaikat egymással vagy állatokkal élték meg. A homoszexualitás a teremtett embernél genetikus, míg az asszonytól születettektől idegen volt."
 
"Az Ősi - kezdetben anyátlan - népek körében csak a férfi tisztelete élt hagyományosan a mai napig. Elgondolkodtató a római istenhit, ahol a szentháromság Aty, Fiú, Szentlélek, és így egyistenében nincs női aspektusa az istenképnek. Nem úgy, mint az eredendően atyától született szelemcsaládoknál, akiknél kezdettől van Anyaisten. Szentháromságuk :Atya, Anya és Fiú."

Namost ha ezt valaki összerakja, akkor egyértelmű, hogy Kovács azt sugallja és terjeszti is, hogy aki az Atya, Fiú és Szentlélekben hisz, az eleve a Sátán teremtménye, vagy olyan, akibe a Sátán beoltotta a maga gonoszságát, vagyis a mai keresztények ilyenek. Másrészt azt is, hogy a homoszexualitás náluk genetikus.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fifa 15 new season скачать

(garneuSalm, 2018.03.25 14:42)

Какой забавный топик

---
Я извиняюсь, но, по-моему, Вы допускаете ошибку. Давайте обсудим это. Пишите мне в PM, поговорим. fifa 15 комментаторы черданцев скачать, fifa 15 moddingway mod update скачать торрент и <a href=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/12-skachat-demo-versiyu-fifa-15-besplatno.html>скачать фифа 15 демо</a> скачать фифа 15 прямая ссылка на пк

fifa 15 2016 2017 скачать торрент

(garneuSalm, 2018.03.24 11:37)

Я извиняюсь, но, по-моему, Вы не правы. Пишите мне в PM, пообщаемся.

---
Прелестная фраза fifa 15 скачать торрент pc полная, african leagues patch fifa 15 видео а также <a href=http://15fifa.ru/skachat-fifa-15/28-fifa-15-ultimate-team-by-ea-sports-v107-sportivnyy-simulyator-ios-511-rus.html>скачать fifa 15 на айфон 5s</a> рабочая fifa 15 скачать торрент

Free XEvil Demo is decoding 99% types of captcha

(Mashabab, 2017.12.13 10:20)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any anti-botnet captcha.
Captcha Solution Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

braskoerno@yahoo.hu

(Taltos, 2013.06.09 14:09)

Tisztelt Ani!
Az meg sem fordult a fejében, hogy talán Ön nem értette meg az itt leírtakat?
Bár ha Ön szerint a Kovács által tanítottak igazak, akkor valóban nem vagyunk egy értelmi szinten.
Talán már túl sokszor kellett leszületnie. :)

tanuljál még

(Ani, 2013.04.21 21:00)

ha az általános iskolás elsős osztályosa nem érti az egyetemi tanítást, vajon azon is csodálkoznál ???

mert ez a kiszedett szövegelés, pontosan egy elsős értelmi szintjén van értetlenkedve kiszedve... hát tanuljál még... vagy még nagyon sokszor le kell születned, míg egyáltalán fogalmad lesz arról, hogy a fenti szövegen mit kell érteni valójában... a helyzet az, hogy én értem, és teljesen jó az információ :)))


« előző

1 | 2 | 3 | 4